Cum sa faci cont de model pe Bongacams

BongaCams  a fost infiintat in anul 2012 de catre  Beronata Services Ltd. In prezent pe acest site lucreaza in jur de 200-300 modele zilnic. BongaCams ofera un comision (mediu) de 60 % din venituri generate iar platile le face  prin Payoneer, Paxum, Transfer Bancar.
In afara de posibilitatea de primirea tokens si privat, de curand au introdus un concurs unde se poate castiga si pe ora.
In fiecare oră BongaCams plateste un premiu în bani pentru două modele, care au reusit sa atraga cea mai mare cantitate de vizitatori în chatroom lor, în același timp. Toate modelele pot participa la acest concurs – fete, barbati, cupluri, grupuri și transsexuali!
Pentru primul loc esti platit cu 10 dolari și pentru locul doivei primi 5 dolari. Câștigătorii sunt determinati în fiecare oră,iar banii vor intra in contul dvs. imediat. 

Pentru a va face un cont de Model sau de Studio va trebui sa apasati pe si sa urmati pasii in ordine cum va voi explica cu ajtorul imaginilor de mai jos!
Dupa ce ati apasat pe  vi se va deschide o pagina pentru a incepe inregistrarea si veti alege Model (pentru a deveni model) sau Studio (pentru crearea unui studio)
In continuare va trebui sa completati cu datele personale formularul pentru inregistrare. Sa confirmati ca aveti 18 ani si sa asteptati pana cand contul va fi aprobat. Poate dura intre 12 si 48 de ore.

In speranta ca veti intelege sa va descurcati singure(i) va rog sa urmariti imaginile si sa procedati pas cu pas la inregistrare. Daca intampinati orice fel de probleme va rog sa lasati comentarii sau sa apelati la ajutor prin butonul de Contact din meniul siteului

Succes !

Pasul 1 : Apasati pe acest buton  si in pagina care se va deschide apasati pe Model Registration

Pasul 2: Complectati formularul de inregistrare cu datele de identitate REALE !

Pasul 3: Complectarea profilului

Pasul 4: Incarcarea pozei de profil vizibila pentru membri

Pasul 5: Incarcarea unei poze a buletinului, foarte clara in care se pot vedea toate datele de pe el, pentru a demonstra ca aveti peste 18 ani. (poza privata, nu va fi vizibila pentru membri)

Pasul 6: Incarcare pozei in care se poate vedea clar fata modelului. (poza privata, nu va fi vizibila pentru membri)

Pasul 7: Incarcarea  pozei in care modelul va tine buletinul langa fata, pentru a demonstra ca buletinul va apartine. (poza privata, nu va fi vizibila pentru membri)

Pasul 8: Aici vom seta metoda de plata

Pasul 9: Dupa completarea acestor date, va trebui sa asteptam pana ce contul va fi aprobat. Dupa aprobare vom putea castiga jetoane (tokens) care se vor transforma automat in dolari. Plata se va face la 5 zile de la sfarsitul unei saptamani daca am ajuns la suma minima de 50 $. 

Dupa cu puteti vedea interfata contului este foarte usoara de setat si modificat dupa cum vreti sa arate profilul dumneavostra !

Cam asta a fost totul!  Va urez SUCCES MAXIM !